Verschijnt in september 2015

Zeikendemoordopdepoetsvrouwvanhugoclaus_small staat-van-ontbinding_Lievendeletter_small deflo_donkere maan_small zuur_smallIedereen_verrader_Verstraete_small Justine_VanNeer_smallde-veermuismoorden_toni-coppers_small

ZEIK EN DE MOORD OP DE POETSVROUW VAN HUGO CLAUS – Herman Brusselmans

Tweede whodunit van Brusselmans waarin de Moordbrigade van Gent, bestaande uit commissaris Übertrut en z’n rechercheurs Zeik, El Bazaz, Compas en Broekgat, de dader van de moord moet vinden.  (Uitg. Prometheus, 8 september 2015)

STAAT VAN ONTBINDING – Lieven De Letter

Tweede misdaadroman van Lieven De Letter, die met zijn debuut ‘Nostalgie’ meteen genomineerd werd voor de Schaduwprijs. (Uitg. Houtekiet, 11 september 2015)

DONKERE MAAN – Luc Deflo

Nieuwe thriller van Deflo (Hercule Poirotprijs 2008) die ook het verhaal brengt van jeugdige overmoed en schrijnende onmacht; van onvoorwaardelijke liefde die vertedert maar tegelijk versmacht. (Uitg. Borgerhoff & Lamberigts, 14 september 2015)

ZUUR – Anja Feliers

Vijfde thriller van Feliers met psychologe Kathleen Verlinden. Een meisje wordt voor het leven verminkt door een aanval met een bijtend zuur. (Uitg. Lannoo, 15 september 2015)

IEDEREEN VERRADER – Koen Verstraeten

Derde thriller van Verstraete, die in 2010 debuteerde met Het Ibrahim-Comité een ingenieuze complotthriller rond de opvolger van paus Benedictus. Iedereen verrader gaat over een onderzoek naar de dood van een soldaat in de Eerste Wereldoorlog. (Uitg. Houtekiet, 15 september 2015)

JUSTINE – Anne-Laure Van Neer

Eerste literaire suspense  van Anne-Laure Van Neer. De 75-jarige Justine bekent een moord om aan het verzorgingstehuis te ontsnappen… (Uitg. Kramat, 20 september 2015)

DE VLEERMUISMOORDEN – Toni Coppers

Negende thriller van Coppers (Hercule Poirotprijs 2014) rond commissaris Liese Meerhout. Samen met hoofdinspecteur Mason gaat ze op jacht naar een moordenaar die letterlijk niets meer te verliezen heeft. (Uitg. Manteau, 22 september 2015)