Verschijnt in oktober 2015

Dubbelleven_Bergs_small aspe_het_oor_van_malchius_small Indigo_sterre_carron_small amalia_bogaerts_small zenit-cover-stefaan-van-laere-small30_dagen_cover_front_small James Bond_Rombout

DUBBELLEVEN – Tom Bergs

Eerste stap in de misdaadliteratuur van jeugdschrijver Tom Bergs.  Rechercheur Johan Pieters en nieuwkomer hoofdinspecteur Sophie D’Hondt onderzoeken de moord op de studente Ines Vos. Echter volgt uit het onderzoek dat niets is wat het aanvankelijk lijkt. (Mira Loves Books, 2 oktober 2015)

HET OOR VAN MALCHUS – Pieter Aspe

37ste misdaadroman met Pieter Van In. Wat als een radicale katholieke beweging zou dreigen met aanslagen om de traditionele christelijke waarden in ere te herstellen?  Van In wordt in Brugge geconfronteerd met een nieuwe vorm van terreur. (Manteau/Aspe, 6 oktober 2015)

INDIGO – Sterre Carron

Nieuwste thriller van Sterre Carron. In twee jaar tijd publiceerde Carron maar liefst vijf spannende boeken rond hoofdinspecteur Rani Diaz. Deze keer moet zij een zeer bizarre zaak onderzoeken, die een rollercoaster van misdaden in gang zet.  (Witsand, 8 oktober 2015)

AMALIA, AMALIA – Willy & Steven Bogaerts

‘Scandinavische’ thriller van het schrijversduo Steven & Willy Bogaerts. In Götshammer worden oude wonden opengereten nadat een graafmachine op een schedel was gestoten. Waarom is succesauteur Larsson naar Götshammer teruggekeerd? (Houtekiet, 9 oktober 2015)

ZENIT – Stefaan Van Laere

Nieuwste thriller van auteur-publisher Stefaan Van Laere. Een bloedbad in Berlijn  en problemen in Marokko zetten commissaris Georges Bracke aan om de terreur een halt toe te roepen. Het ontbreekt hem niet aan hulp en zelfs Obama gooit zich in de strijd. (Partizaan, 15 oktober  2015)

30 DAGEN – Bert Bergs

Vierde thriller van Bert Bergs. Een professor middeleeuwse geschiedenis wordt op rituele wijze vermoord. Journalist Marc Ackein en hoofdinspecteur Frans De Nolf onderzoeken elk op hun eigen manier de moordzaak, die uiteindelijk de aanvang blijkt te zijn van een hele reeks waanzinnige moorden in Gent. (Eigenboekuitgeven.com/Piramidions, 16 oktober 2015)

JAMES BOND. Van Dr. No tot Spectre – Raymond Rombout

Dr. No was ruim vijftig jaar geleden de eerste film in de lange reeks over 007. Meer dan een halve eeuw unieke en wereldberoemde films die iedereen kent. Bondkenner Raymond Rombout (Damse dagen) brengt ons een overzicht van alle onvergetelijke films van de voorbije halve eeuw, met foto’s, plots, acteurs, anekdotes, weetjes enz. Een ware ‘shaken-not-stirred’ encyclopedie. (Borgerhoff & Lamberigts (B)/ Veltman Distributie inzake Just publishers (NL))