Ronny Van Rompuy: “In het spoor van de dader”

VanRompuy_Sppor van de dader_smIn het spoor van de dader is een spannende thriller vol hartstocht en humor, een verhaal waarbij de lezer in het voetspoor van de controversiële hoofdinspecteur De Vuyst en zijn team volgt. De lezer wordt meegezogen in het onderzoek naar reeks moorden die in eerste instantie steeds op een ongeval lijken.
De Vuyst krijgt bovendien onverwacht een nieuwe partner, eentje die een rare humor op nahoudt , hij krijgt al snel het idee dat ze enkel bij de politie is gegaan voor het gratis paar handboeien. Ze kan thuis niet eens een cactus in leven houden, heeft daarom een tuinslang als huisdier, draagt soms kledij, waarvoor er zo goed als zeker een milieuvergunning nodig is. Het enige dat haar interesse kan wekken zijn koffiekoeken en de ontluikende liefde met een advocaat die geregeld op het politiekantoor over de vloer komt. Hij zorgt ervoor dat de hormonen door haar lichaam razen op zoek naar een seksuele identiteit.
Het begint als een verdwijningszaak, maar al snel geraakt de hoofdinspecteur met zijn team verzeild in onwerkelijke zoektocht vol mysteries, het lijkt alsof hij geconfronteerd wordt met een ongrijpbare dader, die het gemunt heeft op vrouwen die leven in luxe en rijkdom.
Hij valt van de ene verbazing in de andere, wanneer hij terecht komt in een duistere wereld van seksuele fantasieën.

In het spoor van de dader – Uitgeverij piramidons/Eigenboekuitgeven.com (2022)

Biografie Ronny Van Rompuy