Ludo Geluykens: ‘Chantage in het schepencollege’

chantageinhetschepencollegaChantage in het schepencollege is de zesde politiethriller in de reeks ‘Somers en De Winter.’

Mieke Verstraeten, de schepen van Openbare Werken in Lier, vindt bij haar post een enveloppe met een kogel in. Haar man maakt zich ongerust en wilt dat ze dit meldt bij burgemeester Walter De Vos. De burgemeester linkt het voorval aan andere verhalen die de kop opsteken over het schepencollege. In buurgemeente Ranst heeft burgemeester Leo Huismans ook problemen binnen zijn gemeentebestuur. Wanneer er weer een bedreiging toekomt bij de schepen, blijkt dat dit nog maar het topje van de ijsberg is en dat er een connectie is tussen de problemen in de twee schepencolleges. Commissaris Bruno Somers en hoofdinspecteur Paul De Winter moeten in beide schepencolleges op zoek gaan naar de waarheid. Het blijkt dat ‘ten dienste staan van de gemeenschap’ niet altijd de eerste doelstelling is bij de schepenen in Lier en Ranst.

Uitgeverij Leesgenot, 2015

Naar aanleiding van de presentatie van ‘Chantage in het schepencollege’, de nieuwste thriller van ons lid Ludo Geluykens, heeft Ludo hieromtrent een interview gegeven. U kan dit artikel, via deze link terug raadplegen.

Biografie Ludo Geluykens