Category Archives: Christian De Coninck

De Coninck Christian

Bibliografie

  • De Praagse connectie (2007, Houtekiet)
  • Het Octopuscomplex (2008, Houtekiet)
  • Het Boemerangspricipe (2009, Houtekiet)
  • Het Munchensyndroom (2010, Houtekiet)
  • Het Duivelsdozijn (2011, Houtekiet)
  • De Gideonsbende (2012, Houtekiet)
  • Het Droste effect (2013, Houtekiet)
  • De Mallorca erfenis (2014, Houtekiet)
  • Dodendans (2014, Houtekiet)
  • De Daikonkweker (2015, Houtekiet)
  • Een kwestie van zwijgen (2016, Houtekiet)