Category Archives: Bernauw Patrick

Patrick Bernauw

Bibliografie

  • De angst en Nona (1990)
  • Mysteries van het Lam Gods (1991)
  • Dromen van een farao (1991)
  • De rechtvaardige rechters (1992)
  • De schat van Orval (1992, samen met Guy Didelez)
  • De moord op Albert I (1993, samen met Guy Didelez)
  • Het Schrikbewind (1994)
  • In het teken van de Ram (1996, samen met Guy Didelez)
  • De vloek van Macbeth (1996, samen met Luc Schoonjans)
  • Spookrijders (1997)
  • Brennende Sterne (1997, samen met Guy Didelez)
  • De Zwarte Spiegel (1998)
  • Hof van Mirakelen (1999)
  • De Keizerin van Mexico (1999, samen met Guy Didelez)
  • Het Infernaat (2000, samen met Guy Didelez)
  • De Komedianten van de Bastille (2000)
  • Het Februaricomplot (2000, samen met Guy Didelez)
  • Duistere Middeleeuwers (2001, samen met Guy Didelez)
  • De Engel van Mons (2002)
  • Twee Koningskinderen (2002)
  • Een lek in de hel (2003)
  • Speeltje (2003, samen met Guy Didelez)
  • Duivelsteen (2005)
  • Het bloed van het lam (2006)
  • De Valse Mummie en andere beroemde zaken van Hilaire de Saint-Médard (2006, samen met Katharina Van Cauteren)
  • Nostradamus in Orval (2007)
  • Springtij (2008, samen met Guy Didelez)
  • Het Illuminati Complot (2008)
  • Los Zand (2009)
  • De Paus van Satan (2011, samen met Philip Coppens)
  • De Zaak Louis XVII (2012)
  • Van Galgenberg tot Duivelsput (2013)
  • Het Geslacht van de Engel (2014)